Vormingsweekend

AFYA, de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond, organiseert vormingsweekends. We doen dit in samenwerking met enkele partners zoals Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond. Tijdens deze weekends komen verschillende workshops aan bod. Dit kan gaan van kindergrime, tot initiatie in nieuwe sporten tot…

En jawel, het is zo ver! Je kan inschrijven voor het weekend van 2019 en dit nog tot en met 8 oktober 2019! Opgelet: bij inschrijven wordt er meteen gevraagd om een keuzevolgorde voor de workshops door te geven.

Benieuwd naar het programma?
Check de keuzeworkshops!

Wanneer gaat het door?

  • Weekendprogramma: vrijdag 11 oktober 2019 (onthaal vanaf 20u) tot en met zondag 13 oktober 2019 (einde voorzien om 12u, na het geweldige massaspel).
  • Zaterdagprogramma: 9u30-21u.

Wie kan inschrijven?
Jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen.

Waar is het te doen? Provinciaal Vormingscentrum, Smekenstraat 61, 2390 Malle

Wat is de kostprijs en welke kortingen zijn er mogelijk?

  • Weekendformule (vrijdag-zondag): € 85
  • Zaterdagformule (9u-21u): €70
  • Korting: eigen medewerkers (AFYA of Gezinssport Vlaanderen) krijgen €15 korting op basisprijs, net als leden Gezinsbond.

Hoe geraak ik daar?
Met de trein naar Turnhout, daar kan de de bus nemen tot aan bushalte Oostmalle G. Gezellelaan. Van daaruit wandel je 500m tot aan het vormingscentrum. Zie www.nmbs.be of www.delijn.be voor jouw reisroute.

Met de auto via GPS of Google maps.

Heb je geen auto ter beschikking of geraak je er niet met het openbaar vervoer? Je kan dit aangeven bij je inschrijving. In aanloop naar het weekend brengen we jou in contact met andere deelnemers uit jouw buurt die nog een plaats vrij hebben in de auto.

Terugbetaling door gemeente?

Volg je een AFYA-vorming (vb. vormingsweekend), dan betalen een heel aantal gemeenten je hiervan een stuk terug. Meer informatie over een eventuele terugbetaling kan je online bekijken of bekom je bij de jeugddienst van je gemeente.

Inschrijven voor het weekend is jammer genoeg niet meer mogelijk.