Trefdag

Trefdag paasvakantie + ASS-kamp

Wat en voor wie?
AFYA organiseert voor het eerst een paastrefdag voor kampleiders, animatoren, docenten, begeleiders, sportmonitoren en keukenmedewerkers. Tijdens deze trefdag ontmoet je je collega-kampmedewerkers ter voorbereiding van de paasvakantie of van de Techniekkampen voor kinderen/jongeren met ASS tijdens de zomervakantie.

Wanneer en waar?
Ga je mee in de paasvakantie? Dan kan je erbij zijn op 23 februari 2019 van 14u-16u in Jeugdherberg De Blauwput in Leuven.
Ga je mee op het ASS-kamp? Dan verwachten we jou van 23-24 februari 2019 in Jeugdherberg De Blauwput in Leuven (uren volgen later nog, je kan voorlopig alvast inplannen van 23/2 om 9u tot en met 24/2 om 18u.

Programma en meer info?
Dat lees je hier rond januari 2019!

Trefdag zomervakantie

Wat en voor wie?
AFYA en Gezinssport Vlaanderen, de sportieve jeugddienst en sportdienst van de Gezinsbond, organiseren jaarlijks op de 4e zaterdag van april hun zomertrefdag voor kampleiders, animatoren, docenten, begeleiders, sportmonitoren en keukenmedewerkers.

Tijdens deze trefdag ontmoet je je collega-kampmedewerkers ter voorbereiding van de zomervakantie of zie je je mede-animatoren van de paasvakantie terug.

Wanneer?
Je kan er weer bij zijn op 27 april 2019 van 10u-15u in Jeugdherberg De Blauwput in Leuven.

Programma en meer info?

Dat lees je hier rond februari 2019.