ASS-kampen 2023

Techniekkampen

Van 30 juli tot en met 5 augustus 2023 organiseren we opnieuw twee techniekkampen exclusief voor kinderen en jongeren met de diagnose autisme en een normale begaafdheid. De Liga Autisme Vlaanderen reikt ons hiervoor de nodige expertise aan.

Voor de jongste groep (10-12 jarigen) staat Techniek Magnifiek op het programma, voor de oudsten (13-15 jarigen) is dat Tricks & Technix. We verblijven in het Amigo internaat in Maaseik (individuele kamers). Net als vorig jaar komen de mensen van de Techniek- en Wetenschapsacademie naar onze kamplocatie voor spetterende techniekactiviteiten (vliegen met drones, 3D-printen, een robot programmeren, een eigen computerspel ontwerpen,...). Wegens groot succes zijn deze kampen helaas volzet.

Meer info over Techniek Magnifiek: https://www.ligaautismevlaanderen.be/project/techn...

Meer info over Tricks & Technix: https://www.ligaautismevlaanderen.be/project/trick...

De kostprijs bedraagt 390 euro. Gezien onze samenwerking met de Liga Autisme Vlaanderen is er voor dit kamp geen ledenkorting voorzien voor leden van de Gezinsbond/ Gezinssport Vlaanderen.

Voorinschrijven kan vanaf 2 januari 2023 tot en met 15 januari 2023 op deze webpagina, zet deze data dus zeker in je agenda! Als we op dat tijdstip al meer kandidaat-deelnemers dan plaatsen hebben, volgt er een loting op 16/01/2023. Zo niet, dan zetten we de inschrijvingstool opnieuw open.

Praktisch

  • Voor deze kampen is een diagnose autisme bij de deelnemer vereist naast een verklaring dat je geen gebruik maakt van een NRTH-aanbod van het VAPH (bv. MFC, PAB, …). Voor dit kamp organiseren we met elke deelnemer vooraf een gesprek om aan alle noden te kunnen voldoen.
  • Dit jeugdkamp gaat door vanaf 10 deelnemers.
  • Vervoer van en naar de kampplaats is ten laste van de ouders.
  • Andere algemene info kan u hier vinden.