ASS-kampen 2021

Van zondag 8 tot en met zaterdag 14 augustus 2021 organiseren we opnieuw twee techniekkampen in Peer exclusief voor kinderen en jongeren met autisme en normale begaafdheid. De Liga Autisme Vlaanderen reikt ons hiervoor de nodige expertise aan.

Voor de jongste groep (10-12 jarigen) staat Techniek Magnifiek op het programma, voor de oudsten (13-15 jarigen) is dat Tricks & Technix. We verblijven in het Agneteninternaat in Peer (individuele kamers). Net als vorig jaar komen de mensen van de Techniek- en Wetenschapsacademie naar Peer voor spetterende techniekactiviteiten (vliegen met drones, 3D-printen, een robot programmeren, een eigen computerspel ontwerpen,...).

Via de knoppen rechts bovenaan deze pagina kan je aanmelden voor een van deze kampen.

De kostprijs van het bedraagt 385 euro. Gezien onze samenwerking met de Liga Autisme Vlaanderen is er voor dit kamp geen ledenkorting voorzien voor leden van de Gezinsbond/ Gezinssport Vlaanderen.

Voorinschrijven kan vanaf 21 december 2020 tot en met 10 januari 2021, zet deze data dus zeker in je agenda! Als we op dat tijdstip al meer kandidaat-deelnemers dan plaatsen hebben, volgt er een loting op 15/01. Zo niet, dan zetten we de inschrijvingstool opnieuw open.

Praktisch

  • Voor deze kampen is een diagnose autisme bij de deelnemer vereist naast een verklaring dat je geen gebruik maakt van een NRTH-aanbod van het VAPH (bv. MFC, PAB, …). Voor dit kamp organiseren we met elke deelnemer vooraf een gesprek om aan alle noden te kunnen voldoen.
  • Dit jeugdkamp gaat door vanaf 10 deelnemers.
  • Vervoer van en naar de kampplaats is ten laste van de ouders.
  • Andere algemene info kan u hier vinden.