ASS-kampen 2024

Techniekkampen

Vind jij ook alles wat met techniek te maken heeft superboeiend? Dan zijn onze Techniekkamppen beslist iets voor jou! Dagelijks word je ondergedompeld in uitdagingen rondom wetenschap en techniek. Daarnaast doen we allerlei superleuke spelactiviteiten, zoals lasergamen, knutselactiviteiten, buitenspelen…

Van zondag 4 augustus tot en met zaterdag 10 augustus 2024 organiseren we opnieuw twee techniekkampen exclusief voor kinderen en jongeren met de diagnose autisme en een normale begaafdheid. De Liga Autisme Vlaanderen reikt ons hiervoor de nodige expertise aan.

Voor de jongste groep (10-12 jarigen: geboortejaar 2012, 2013 en 2014) staat Techniek Magnifiek op het programma, voor de oudsten (13-15 jarigen: geboortejaar 2009, 2010 en 2011) is dat Tricks & Technix. We verblijven in het Amigo Internaat in Maaseik (individuele kamers). De techniekactiviteiten die dit jaar onder meer op ons kampprogramma staan, worden in de loop van december vastgelegd (i.s.m. Digitale Wolven)

De deelnameprijs bedraagt 399 euro (incl. begeleiding, overnachting, voeding, techniekworkshops, spelactiviteiten, …). Gezien onze samenwerking met de Liga Autisme Vlaanderen is er voor dit kamp geen ledenkorting voorzien voor leden van de Gezinsbond/Gezinssport Vlaanderen. Afya kan je een attest van deelname bezorgen (mutualiteit, OCMW), alsook een fiscaal attest.

Inschrijven

Aanmelden voor beide kampen kan van 3 januari t.e.m. 16 januari 2024 (INSCHRIJVINGEN GESLOTEN). Dit betekent dat je gedurende deze periode rustig de tijd hebt om jouw kind te registreren.

  • Snelheid van aanmelden is niet belangrijk! Je hoeft je dus niet op een specifiek moment aan te melden, maar wel binnen de vooropgestelde periode van 3/1 t.e.m. 16/1. Hiermee willen we iedereen evenveel kansen geven om mee op kamp te gaan en willen we ouders heel wat ‘inschrijvingsstress’ besparen. Het maakt niets uit of je je bv. de eerste of vijfde dag aanmeldt.
  • Meerdere keren aanmelden voor het kamp is niet nodig. Dit heeft geen invloed op jouw kansen en bezorgt ons veel extra werk. We vragen je dus met aandrang maar 1 keer in te schrijven.
  • Na je aanmelding verschijnt er een bevestigingsscherm. Als je dit te zien krijgt, dan hebben we jouw aanmelding ontvangen. Krijg je dit niet, neem dan contact via afya@gezinsbond.be.

Indien we meer kandidaat-deelnemers dan plaatsen hebben, zal aan de hand van een loting met de computer (op 17/01) bepaald worden wie mee kan. Wij gaan in deze periode eveneens na of u aan de deelnamevoorwaarden voldoet. Na 31/01 ontvang je een mail met al dan niet de bevestiging van inschrijving.

Inschrijvingen vanaf 17 januari worden verwerkt volgens chronologie van inschrijven.

Praktisch

  • Het is belangrijk dat je kind aan alle deelnamevoorwaarden voldoet; lees deze dus goed na. Je kan ze hier terugvinden.
  • Vervoer van en naar de kampplaats is ten laste van de ouders.