Lasergame

Vanaf 1 april 2017 gaat AFYA met V.O.F. JMT een proefperiode aan voor het verhuren van avontuurlijke laserspelsets (=lasergame).

Wat is het?
Dit avontuurlijke laserspel (=lasergame) is een toffe activiteit voor iedereen van 7 tot 99 jaar. Perfect voor een verjaardagsfeest, teambuilding, activiteit met de vereniging,… De activiteit is op elke locatie te gebruiken (binnen en buiten) en is ongevaarlijk voor de ogen.

Het is een soort elektronisch tikkertje, spelers proberen elkaar te raken en uit te schakelen met een laser geweer. Je kan het vergelijken met waterspelen met waterpistooltjes, alleen word je hier niet nat van.

Bij huren wordt een handleiding met enkele voorbeeldspelen meegegeven op papier waarmee je meteen aan de slag kan. Je kan deze handleiding ook hier terugvinden. Een filmpje met instructies over de lasergeweren vind je hier, een filmpje met instructies over het anti-valsspeel-systeem vind je hier.

Bestellen?
Bestel hier je set.

Ophalen en terugbrengen materiaal?
Vanaf 1 april 2017 kan je op dinsdag- en donderdagnamiddag (13u30-15u30) je set komen ophalen of terugbrengen. Meld je hiervoor aan aan het onthaal van de Gezinsbond (Troonstraat 125, 1050 Brussel).

Tijdens feestdagen en de collectieve sluiting (17-21 juli 2017) kan er niet ontleend worden.

Je kan dit materiaal ook ophalen in Beerse, Gent, Hasselt, Herent of Merksem. Meer info vind je hier.

Korting voor afdelingen Gezinsbond/sportclubs Gezinssport Vlaanderen
Bij reservatie van het materiaal dat je vóór 1/9/2017 wenst te gebruiken, geniet je als afdeling van de Gezinsbond of als sportclub van Gezinssport Vlaanderen van een voordeeltarief van maar liefst 50% indien je komt ophalen en terugbrengen in Brussel. Vermeld hiervoor bij reservatie de naam van je afdeling of club (vb. Gezinsbond Brussel) en duid bij aanklikken van de datum 'Gebruik promotiecode of voucher' aan, hier geef je als code 'afya' in.