Lasergame

Sinds 1 april 2017 kan je bij AFYA avontuurlijke laserspelsets (=lasergame) huren. AFYA verhuurt enkel in Brussel, via onze partner Lazertag kan je ook in Aalst, Brugge, Beerse, Gent, Hasselt, Herent en Merksem terecht voor dit materiaal.

Wat is het?
Dit avontuurlijke laserspel (=lasergame) is een toffe activiteit voor iedereen van 7 tot 99 jaar. Perfect voor een verjaardagsfeest, teambuilding, activiteit met de vereniging,… De activiteit is op elke locatie te gebruiken (binnen en buiten) en is ongevaarlijk voor de ogen. Het is een soort elektronisch tikkertje, spelers proberen elkaar te raken en uit te schakelen met een laser geweer. Je kan het vergelijken met waterspelen met waterpistooltjes, alleen word je hier niet nat van.

Bij huren wordt een handleiding met enkele voorbeeldspelen meegegeven op papier waarmee je meteen aan de slag kan. Je kan deze handleiding ook hier terugvinden. Een filmpje met instructies over de lasergeweren vind je hier, een filmpje met instructies over het anti-valsspeel-systeem vind je hier.

Bestellen?
Bestel hier je set. Opgelet: op feestdagen en tijdens sluitingsperiodes kan er niet ontleend worden, dit is aangegeven op de website.

Ophalen en terugbrengen materiaal?
Je kan op ons verhuurpunt in Brussel (kantoren Gezinsbond) op maandag- en donderdagnamiddag (13u30-15u30) je set komen ophalen of terugbrengen. Meld je hiervoor aan aan het onthaal van de Gezinsbond (Arduinkaai 16, 1000 Brussel). Huur je op maandag, dan moet je de koffer op donderdag terugbrengen en omgekeerd. We vragen voor dit materiaal een waarborg van €50 cash. Deze krijg je terug bij volledig en in goede staat terug brengen van het materiaal. De andere verhuurpunten hebben andere openingsuren, deze vind je hier terug. Je kan het materiaal ook thuis laten leveren (aangeven bij bestelling).

Korting voor afdelingen Gezinsbond/sportclubs Gezinssport Vlaanderen en Kinderclubs Afya
Bij reservatie van het materiaal, geniet je als afdeling van de Gezinsbond, als sportclub van Gezinssport Vlaanderen en als kinderclub van Afya van een korting van 10 euro. Vermeld hiervoor bij reservatie de naam van je afdeling of club (vb. Gezinsbond Brussel) en duid bij aanklikken van de datum 'Gebruik promotiecode of voucher' aan, hier geef je als code 'afya' in.