Lasergame

Sinds 1 april 2017 kan je bij AFYA avontuurlijke laserspelsets (=lasergame) huren. AFYA verhuurt enkel in Brussel, via onze partner Lazertag kan je ook in Beerse, Gent, Hasselt, Herent en Merksem terecht voor dit materiaal.

Wat is het?
Dit avontuurlijke laserspel (=lasergame) is een toffe activiteit voor iedereen van 7 tot 99 jaar. Perfect voor een verjaardagsfeest, teambuilding, activiteit met de vereniging,… De activiteit is op elke locatie te gebruiken (binnen en buiten) en is ongevaarlijk voor de ogen. Het is een soort elektronisch tikkertje, spelers proberen elkaar te raken en uit te schakelen met een laser geweer. Je kan het vergelijken met waterspelen met waterpistooltjes, alleen word je hier niet nat van.

Bij huren wordt een handleiding met enkele voorbeeldspelen meegegeven op papier waarmee je meteen aan de slag kan. Je kan deze handleiding ook hier terugvinden. Een filmpje met instructies over de lasergeweren vind je hier, een filmpje met instructies over het anti-valsspeel-systeem vind je hier.

Bestellen?
Bestel hier je set. Opgelet: op feestdagen en tijdens sluitingsperiodes kan er niet ontleend worden, dit is aangegeven op de website.

Ophalen en terugbrengen materiaal?
Je kan op ons verhuurpunt in Brussel op dinsdag- en donderdagnamiddag (13u30-15u30) je set komen ophalen of terugbrengen. Meld je hiervoor aan aan het onthaal van de Gezinsbond (Troonstraat 123, 1050 Brussel). De andere verhuurpunten hebben andere openingsuren, deze vind je hier terug. Je kan het materiaal ook thuis laten leveren (aangeven bij bestelling).

Korting voor afdelingen Gezinsbond/sportclubs Gezinssport Vlaanderen
Bij reservatie van het materiaal, geniet je als afdeling van de Gezinsbond of als sportclub van Gezinssport Vlaanderen van een korting van 10 euro. Vermeld hiervoor bij reservatie de naam van je afdeling of club (vb. Gezinsbond Brussel) en duid bij aanklikken van de datum 'Gebruik promotiecode of voucher' aan, hier geef je als code 'afya' in.