Trefdag

Voor wie?
AFYA en Gezinssport Vlaanderen, de sportieve jeugddienst en sportdienst van de Gezinsbond, organiseren jaarlijks op de 4e zaterdag van april hun trefdag voor kampleiders, animatoren, docenten, begeleiders, sportmonitoren en keukenmedewerkers. Tijdens deze trefdag ontmoet je je collega-vakantiemedewerkers ter voorbereiding van de zomervakantie of zie je je mede-animatoren van de paasvakantie terug.

Wanneer?
Je kan er bij zijn op 28 april 2018 van 9u30-16u.
Je kan inschrijven via de inschrijfknop onderaan deze pagina.

Programma?
Onder het motto 'wat goed is, moet je zelf niet heruitvinden' starten we de trefdag met enkele originele kennismakingsspelletjes, die je nadien ook perfect kan gebruiken op het kamp of de vakantie waarvoor je bent aangeduid.

In de voormiddag…
Na de korte kennismakingsronde kan je in kleinere groepen kennismaken met je collega-begeleiders. We delen de groep zo in dat je rond de tafel komt te zitten met je collega's die je hebt leren kennen tijdens de paasvakantie of met de medewerkers van het kamp dat je tijdens de zomervakantie zal begeleiden. Et voilà, het ijs is gebroken :)
Je krijgt ruim de tijd om het draaiboek van je kamp of vakantie samen door te nemen, het programma voor te bereiden, de taken al wat te verdelen en vragen te stellen aan Ymke, Katrijn (AFYA) of Liesbeth (Gezinssport).

In de namiddag...
Ontdekken we elkaars talenten! We nodigen je uit om jouw talent te tonen aan je collega-vakantiemedewerkers. Van grimeren, leuke kampfoto's maken en een kamplied schrijven tot een dj-avond organiseren op kamp, aan de slag gaan met basisknopen of knuffelturnen, alles kan, zolang het zinvol is om op kamp of vakantie aan te bieden :)
Ben je bijvoorbeeld een creatief knutseltalent, kan je ballonnen plooien als de beste of jongleren, bordjes draaien en diabolo-kunstjes doen met je ogen dicht? Dan leren we het graag van jou op onze 'vakantie-talenten-markt'. In het inschrijvingsformulier kan je jouw talent vermelden.

Waar?
We verwachten je in

Jeugdherberg De Blauwput, Martelarenlaan 11 in Leuven (meteen achter het treinstation van Leuven).

Hoe geraak ik daar?

  • Met het openbaar vervoer: neem de trein of de bus naar Leuven; in de voetgangerstunnel onder het treinstation neem je uitgang "Kessel-Lo". 50 meter verder ligt de jeugdherberg. LET OP: bestel in Franstalig België geen ticket naar "Louvain" want dan krijg je mogelijk een biljet naar Louvain-La-Neuve, de Franstalige zusterstad op 30 kilometer van Leuven.
  • Met de auto: Leuven ligt aan de E40 en de E314. Neem vanuit elke richting de eerste afrit naar Leuven en rij de ring rond Leuven op. Op de ring volg je richting Tienen. Aan het kruispunt "Tiensepoort" rij je weg van Leuven, richting Tienen. Na ongeveer 300 meter op de Tiensesteenweg rij je naar links aan de rode lichten (richting Diest), je bent nu op de Martelarenlaan en je volgt de spoorweg. Volg die baan voor anderhalve kilometer, tot je links het station voorbijrijdt. De jeugdherberg ligt dan aan je rechterkant. Er zijn verschillende ondergrondse betaalparkings in de buurt. Voor de dichtstbijzijnde afgesloten parking moet je de ring van Leuven nemen tot aan het station, en in de tunnel “Parking Ring”. Daar kan je je wagen veilig achterlaten. Wandel de tunnel uit richting “Kessel-Lo”, brug onderdoor en op je linkerzijde vind je de jeugdherberg;
  • Geraak je er niet met trein of auto? In het inschrijvingsformulier kan je aangeven dat je wilt carpoolen.