Stoepkrijtchallenge!

Doe jij mee aan de stoepkrijtchallenge?

Welkom op onze heuse inspiratiepagina!

De jeugdkampen en vakanties tijdens de paasvakantie zijn jammer genoeg allemaal in het water gevallen. We zijn met z'n allen in paaspauze maar dat wil niet zeggen dat we nu ook allemaal moeten stilzitten! Familie Fit, het beweegplatform van Gezinssport Vlaanderen, lanceert de #stoepkrijtchallenge en daar doen we met AFYA heel graag aan mee!

Een hinkelparcours? Een jungle-hindernissentocht? Een racecircuit? Laat je fantasie de vrije loop en leef je helemaal uit op je stoep. Post je foto op sociale media met de #stoepkrijtchallenge en maak kans op een van de leuke Familie Fit-prijzen!

Andere tips & inspiratie wat te doen tijdens de paaspauze? Onderaan de pagina vind je nog heel wat andere ideetjes en doe-tips!

Het bloemenpad

Het Paaspad

Het jungle pad

De rivier

Superkrachten

Beweegparcours

Wist je dat we bij AFYA al heel wat knutselactiviteiten achter de rug hebben?

In onderstaand rijtje kan je enkele activiteiten terugvinden die je perfect thuis kan doen.
Heb jij een pracht kunstwerk klaar? Wees niet bang om deze te delen via Instagram of facebook.

tag @afya.vzw of gebruik de #AFYA

Als lid van de Gezinsbond geniet je van heel wat voordelen. Onze collega's van de dienst ledenvoordelen hebben voor jullie een mooi overzicht van heel wat activiteiten om de paasvakantie buiten door te brengen.

Nog meer inspiratie opdoen? Op de website van goedgezind.be vind je ook enkele leuke ideetjes om de paaspause op een fijne manier in te vullen.