Vormingsweekend

AFYA, de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond, organiseert vormingsweekends in samenwerking met Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, en verschillende partners. Tijdens deze weekends komen verschillende workshops aan bod. Dit kan gaan van kindergrime, tot initiatie in nieuwe sporten tot…

De inschrijvingen voor het vormingsweekend 2017 zijn afgesloten.

Wanneer gaat het door?
Weekendprogramma: vrijdag 20 oktober 2017 (onthaal vanaf 20u) tot en met zondag 22 oktober 2017 (einde voorzien om 13u, na het middageten).
Zaterdagprogramma: keuze uit: 9u30-18u45 of 9u30-21u.

Waar is het te doen? 't Kasteeltje, Remylaan 13, 3018 Wijgmaal (Leuven)

Hoe geraak ik daar?

Met het openbaar vervoer vanuit Leuven neem je ofwel lijn 5 van De Lijn vanaf het station Leuven tot halte 'Wijgmaal Sportcentrum' ofwel de trein Leuven-Mechelen met halte 'Wijgmaal'. De treinrit duurt ongeveer 5 minuten en er is een trein elke 20 minuten voor het uur (niet in het weekend). Zie www.nmbs.be of www.delijn.be voor eventuele wijzigingen. Zowel het station als de bushalte liggen op wandelafstand.

Met de auto vanuit Leuven volg je op de ring rond Leuven de pijlen richting Aarschot (N19). Je houdt vervolgens de Vaart aan je linkerzijde. Je volgt dus NIET de hoofdweg richting Aarschot, maar slaat net na de oude spoorwegbrug linksaf. Na ca. 2,5 km: de eerste straat – aan de Remy-toren – sla je rechts in. Je rijdt de spoorweg over en 150 meter verderop staat aan je rechterkant en omgeven door een park het Kasteeltje.

Heb je geen auto ter beschikking of geraak je er niet met het openbaar vervoer? Je kan dit aangeven bij je inschrijving. In aanloop naar het weekend brengen we jou in contact met andere deelnemers uit jouw buurt die nog een plaats vrij hebben in de auto.