Vormingsweekend

AFYA, de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond, organiseert vormingsweekends in samenwerking met Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, en verschillende partners. Tijdens deze weekends komen verschillende workshops aan bod. Dit kan gaan van kindergrime, tot initiatie in nieuwe sporten tot…

En jawel, het is zo ver! Je kan hier inschrijven voor het weekend van 2017! Opgelet: bij inschrijven wordt er meteen gevraagd om een keuzevolgorde voor de workshops door te geven.

Benieuwd naar het programma? Check hier de keuzeworkshops.

Wanneer gaat het door? Vrijdag 20 oktober 2017 (onthaal vanaf 20u) tot en met zondag 22 oktober 2017 (einde voorzien om 13u, na het middageten).
Je kan ook enkel voor het zaterdagprogramma inschrijven (keuze uit: 9u30-10u45, 9u30-18u45 of 9u30-21u).

Wie kan inschrijven? Jongeren vanaf 15 jaar (opgelet: voor de workshop 'EHBO: reanimatie en defibrilleren' moet je 16 jaar worden in 2017) en volwassenen.

Waar is het te doen? 't Kasteeltje, Remylaan 13, 3018 Wijgmaal (Leuven)

Wat is de kostprijs en welke kortingen zijn er mogelijk?

  • Weekendformule: € 105
  • Zaterdagformule (9u-18u45 of 9u-21u): € 75
  • Korting: eigen medewerkers (AFYA of Gezinssport Vlaanderen) krijgen €15 korting op basisprijs, net als leden Gezinsbond.

Hoe geraak ik daar?
Met het openbaar vervoer vanuit Leuven neem je ofwel lijn 5 van De Lijn vanaf het station Leuven tot halte 'Wijgmaal Sportcentrum' ofwel de trein Leuven-Mechelen met halte 'Wijgmaal'. De treinrit duurt ongeveer 5 minuten en er is een trein elke 20 minuten voor het uur (niet in het weekend). Zie www.nmbs.be of www.delijn.be voor eventuele wijzigingen. Zowel het station als de bushalte liggen op wandelafstand.

Met de auto vanuit Leuven volg je op de ring rond Leuven de pijlen richting Aarschot (N19). Je houdt vervolgens de Vaart aan je linkerzijde. Je volgt dus NIET de hoofdweg richting Aarschot, maar slaat net na de oude spoorwegbrug linksaf. Na ca. 2,5 km: de eerste straat – aan de Remy-toren – sla je rechts in. Je rijdt de spoorweg over en 150 meter verderop staat aan je rechterkant en omgeven door een park het Kasteeltje.

Heb je geen auto ter beschikking of geraak je er niet met het openbaar vervoer? Je kan dit aangeven bij je inschrijving. In aanloop naar het weekend brengen we jou in contact met andere deelnemers uit jouw buurt die nog een plaats vrij hebben in de auto.