Begin en einde

Vervoer naar de kampplaats is ten laste van de ouders tenzij anders vermeld. Wil je graag carpoolen? Kruis dan bij je inschrijving het vakje aan waarbij je je persoonlijke gegevens vrijgeeft. Zo ontvang jij voorafgaand aan het jeugdkamp de gegevens van andere ouders die dit deden en kan je samen afspreken om te carpoolen, mee te rijden vanaf een bepaald station,...

Paasvakantie 2019

  • Brussel (Etterbeek): iedereen wordt op maandag om 8u verwacht, er is opvang van 16u30-18u. Van dinsdag t.e.m. vrijdag worden de activiteiten dagelijks van 9u-16u30 gepland en is er opvang van 8u-9u en 16u30-18u.
  • Houffalize: aankomst op zondag om 18u, vertrek op vrijdag naar Vlaanderen met busvervoer om 16u vanuit Houffalize naar Heverlee, Antwerpen of Gent. Over de aankomst(uren) en afstaphaltes bij terugreis wordt een maand voor het kamp gecommuniceerd. We baseren ons hierbij op uw woonplaats. Een andere afstaphalte vragen is mogelijk indien er nog andere deelnemers op deze afstaphalte afstappen.
  • Oostmalle: aankomst op zondag om 9u30, vertrek op vrijdag om 18u
  • Xhoris: aankomst op zondag om 18u, vertrek op vrijdag naar Vlaanderen met busvervoer om 16u30 vanuit Xhoris naar Heverlee, Antwerpen of Gent. Over de aankomst(uren) en afstaphaltes bij terugreis wordt een maand voor het kamp gecommuniceerd. We baseren ons hierbij op uw woonplaats. Een andere afstaphalte vragen is mogelijk indien er nog andere deelnemers op deze afstaphalte afstappen.